post

Rallimme suojelijan tervehdys

Rallimme suojelijan tervehdys Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö

Lempäälällä on ilo toivottaa Sinut rallin ystävä tervetulleeksi Marjamäkeen RealPark – Lake  City Rallyyn! Kunnallemme on suuri kunnia saada olla mukana tapahtumassa tarjoamalla ihanteellinen ympäristö kilpailulle. Kilpailutoimisto, huolto ja katsastus sijaitsevat kaikki toistensa läheisyydessä ja samalla alueella. Lempäälä on sloganinsa mukaisesti lähellä ja kilpailupaikka katsojillekin hyvin saavutettavissa moottoritieltä. Meille on helppo tulla myös raiteitse tai jopa lentäen.

Toivon, että ehdit rallin ohessa myös tutustua kilpailualueen liikkeiden tarjontaan ja tietysti äskettäin avattuun Ideaparkin urheilumaailmaan. Ralliurheilu, kuten moni muukin urheilulaji, on meillä arvossa. Lempäälä on tunnettu useammasta urheiluseurastaan ja -lajista. Määrällisesti eniten ja erityisesti nuoria harrastajia vetää jääkiekko, hiihto, salibandy ja jalkapallo. Olemme saaneet kuntaamme järjestettäväksi useita SM-tason kilpailuja, viimeksi nuorten Hopeasompa SM-hiihdot. RealPark – Lake City Rally  sopii mainiosti jatkoksi pirtaan.

Rallin suosio urheilulajina on viime vuosina kasvanut ja myös harrastajien määrä lisääntynyt. Siksi uskomme vakaasti, että katsojamääräkin tulee olemaan ennätyksellisen suuri juurikin RealPark – Lake City Rallyn kohdalla. Tämä runsaan 120 km:n ja 10 erikoiskoetta sisältävä ralli on SM-sarjan osakilpailuista kauden viimeinen ja siksi erityisen tärkeä niin osallistujille kuin meille. Olen varma, että kaikki viihtyvät Lempäälässä, toivottavasti niin hyvin, että palaatte tänne yhä uudelleen!

Heidi Rämö

Lempäälän kunnanjohtaja